Over ons

Over

Advies en zoveel meer ....

 

Genieten van uw tuin in elk seizoen ! Een sfeervolle tuin is een prachtig bezit, waarvan u dagelijks geniet. Met mooi weer komt u tot rust op uw terras. In de herfst geniet u van de vele kleurschakeringen. ‘s Winters heeft u een boeiend zicht op alle groen- en grijstinten.

Wij zorgen dat u in elk seizoen volop kunt genieten van uw tuin.

Wij leggen voor u een tuin aan, die u het hele jaar door blijft verrassen ...
De uitvoering regelen wij tot in de puntjes van hovenierswerk, renovatie van uw bestaande tuin en/of bestrating, hout- en constructiewerk, tuinverlichting, hekwerk, grondwerk en het verwijderen (vellen) van bomen.

Passie voor groen is ons vak… een blijvend mooie tuin is onze belofte aan u !

Top Redenen om voor Ons te Kiezen!

Recensies

Ellen Florin

5,0 *****

 

Ben je op zoek naar een no-nonsens, hard werkende tuinaannemer met liefde voor zijn vak, dan ben je bij Sven op het juiste adres! Wij hebben zelf helaas geen groene vingers, maar onze tuin ziet er gelukkig al veel beter uit sinds Sven ons een handje meehelpt. Hij luistert goed naar onze wensen, komt zijn afspraken altijd na en doet zelf ook voorstellen om de tuin nog meer tot zijn recht te laten komen (bv rond welke planten waar het best zullen gedijen).

Oja, en hij is nog eens sympathiek en betaalbaar ook ;o)
Kortom , ... 

MERT&co: een aanrader!

Johan Denewet

5,0 *****

 

Sven is iemand die plichtsbewust je tuin verzorgt met kennis & toewijding. Hij geeft praktische tips met respect voor planten en dieren. Met zijn aanstekelijk enthousiasme is het een vooral plezier om mee samen te werken !

Imelda Gevaert

5,0 *****

 

Een echte aanrader!

Sven van Tuinen MERT&co is steeds behulpzaam en levert mooie resultaten.

Snelle en duidelijke communicatie zijn een absolute troef.

Bedankt Sven!